1 year ago
1.4K 👀

Pártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni Pécsi Ildikó házából#People & Blogs
Évek óta tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között a pereskedés, és senki nem tudja, hogy mikor lesz vége. A legfrissebb információk szerint a volt műsorvezető nem hajlandó kiköltözni Pécsi Ildikó házából, hiába kötelezte erre a bíróság. Nem tudnak békésen megegyezni a problémás kérdésekben Pártos Csilláék, évek óta zajlik a harc közte és Pécsi Ildikó között, és egyelőre egyik ügynek sem került még pont a végére. Hiába döntött például a bíróság a művésznő javára a lakáskiürítési perben, Pártos Csilla nem hajlandó költözni. „Az ügyfelemmel.úgy döntöttünk, amíg nem került pont az összes anyagi kérdés végére, addig nem hagyják el a házat. Ennek nagyon egyszerű az oka: ez az ingatlan is a közös tulajdon részét képezi" - mondta a Hot! Magazinnak Pártos Csilla jogi képviselője. Dr. Gerencsér András arról is beszélt, hogy barátai nagyon féltik Pártos Csillát, aggódnak érte. "Ez az állandó bizonytalanság mindenkit megviselne! Ugyanakkor számomra is meglepő, hogy Csilla milyen jól viseli ezt a hatalmas terhet. Tulajdonképpen az utcára tette őket a volt anyósa, egyelőre nincs hová menniük, és keményen dolgozik azért, hogy megteremtse a kiegyensúlyozott élet feltételeit. Sokan aggódnak érte, de úgy látom, képes megbirkózni a terhekkel, nagyon erős".- tette hozzá az ügyvéd, aki azt is elárulta, májusban újra bíróság elé állnak a felek.

Szórakozás Sztárs photo 1 Pártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni... Szórakozás Sztárs photo 2 Pártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni... Szórakozás Sztárs photo 3 Pártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni... Szórakozás Sztárs photo 4 Pártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni...

ILDIKÒ NEKED KELLENE BELÀTOBBNAK LENNI! AZ UNOKÀD ÈLETÈRE IS HATÀSSAL VAN EZ A HERCEHURCA. ELVÈGRE VÈR A VÈREDBŐL EZT NE FELEDD! RAJTAD MÙLIK !

by Ilona Szekely 1 year ago

Mp3 Download

Next videos

arrow_upward

Load More Similar Videos