1 year ago
5.7M 👀

🔵 ABAM - SIKASIH (OFFICIAL LIRIK VIDEO)



#BOCEY #FAD #ACHEY #ismail Izani #Entertainment
JUDUL : SIKASIH
COMPOSER : ZIMI
LIRIK : RONGAK
©2018 Future Music Entertainment.
Caller Ringtones
Maxis: Dial *131* -Code- # and press Call/Send.
Celcom: Dial *323* -Code- # and press Call/Send.
Digi: Dial *233* -Code- # and press Call/Send.
UMobile: SMS - Type CRM -Code- to 28383
VERSE: 621291 (Maxis) | 1353761 (Digi) | 315401 (Celcom) | 8807687 (UMobile)
CHORUS: 621292 (Maxis) | 1353762 (Digi) | 315402 (Celcom) | 8807688 (UMobile)
iTunes : https://apple.co/2EWg55z
Spotify : https://spoti.fi/2NPbQLK
Joox : https://bit.ly/2HkZXfp
KKBox : https://bit.ly/2TGjddQ
Deezer : https://www.deezer.com/en/album/88448912.
SIkasih
©2018 Future Music Entertainment
Find Us, Twitter : futuremusicent2
Instagram : futuremusicentertainment
Facebook : https://www.facebook.com/FutureMusicMY
Personnel : 017 - 633 1711 (Atmin)

#hafiz #Suip #hakim Rosli #akim #ABAM #SIKASIH

FUTUREMUSIC ENTERTAINMENT photo 1 🔵 ABAM - SIKASIH (OFFICIAL... FUTUREMUSIC ENTERTAINMENT photo 2 🔵 ABAM - SIKASIH (OFFICIAL... FUTUREMUSIC ENTERTAINMENT photo 3 🔵 ABAM - SIKASIH (OFFICIAL... FUTUREMUSIC ENTERTAINMENT photo 4 🔵 ABAM - SIKASIH (OFFICIAL...

HARAP STESEN RADIO SIARKAN LAGU NI DI RADIO.. LIKE TANDA SETUJU.. AL FATIHAH UNTUK ABAM BOCEY

by ong aidiel 1 month ago

Achey-sakit
Fad-bila pergi
Abam-sikasih
Achey-yang terindah
Sakit bila pergi sikasih yang terindah

by galaxys2 0904 1 month ago

HARAP STESEN RADIO SIARKAN LAGU NI DI RADIO.. LIKE TANDA SETUJU.. AL FATIHAH UNTUK ABAM BOCEY

by hakimpro 2004 1 month ago

macam baru semalam je aku jumpa arwah abam final MLM 2019 di shah alam... time tu la aku secara berdepan ngan semua pelawak... kumpulan bocey di IV wartawan betul2 sebelah aku berdiri then arwah ambik kerusi duduk masa kna IV lepas tu aku pandang abam dia senyum kat aku dan berkata penat aku berdiri duduk je la aku pun senyum je...moga arwah abam tenang di sana.....

by encik poco 1 month ago

Achey - Sakit
Fad ft. Raqib - Bila Pergi
Abam - Sikasih
SAKIT BILA PERGI SIKASIH :)

by adibzqwn 1 month ago

Semalam saya bru dpt berita kwn saya accident dan meninggal dunia...Bile dengar lgu nie teringat semue bhn lawak yg dia buat...Die pergi pada umur 20...Kenapa dia pergi awal sangat..😭😢

by Ahmad Akmal 1 month ago

SIKASIH (YA RASULULLAH)

Satu persatu telah pergi
-( Rasulullah saw & Para Sahabat)
Meninggalkan segala di miliki
-(meninggalkn Al Quran & Hadis)
Yg pasti sudah pun tertulis
-(takdir ajal n maut)
Di mana mula kan berakhir
-(lumrah hidup akan mati)

Kerapkali aku memerhati
-(belajar mengenali Rasulullah)
Tiap kisah hidupmu ohh kekasih -(hadis Rasulullah)

Namun takkan mungkin
-(kita manusia biasa)
Ku Menjadi seperti dirimu
-(x mungkin kita sehebat Rasulullah)
(Menjadi sepertimu)



Terputus sudah diantara kita
-(ajal memisahkan kita dan Rasulullah)
Berbeza sudah dua dunia
-(alam Nyata dan Barzakh)
Tak pernah lupa apa yg kau kata
-(mengingati AlQuran & Hadis2nya)
Kubawa bersama semat dijiwa
-(hidup berpegang pada AlQuran & Hadis)

Namun takkan mungkin
Ku Menjadi seperti dirimu
(Menjadi sepertimu)

Terputus sudah diantara kita
Berbeza sudah dua dunia
Tak pernah lupa apa yg kau kata
Kubawa bersama semat dijiwa

Terputus sudah diantara kita
Berbeza sudah dua dunia
Tak pernah lupa apa yg kau kata
Kubawa bersama semat dijiwa

by Tengku fendi Harun 1 month ago

SAYA ADALAH PEMINAT ABAM

Sedih sy dgr lagu abam...
slpas arwah suami pergi..(2016) sy tgok lawak2 abam utk hilangkan rsa sedih sy .. smpai satu hri sy ckp "KALAU ADA JODOH LAGI" ,sy nk suami sbjik /seiras mcm abam . alhmdlh.. hr ni sy dh jumpa dia yg seiras mcm abam😌
al-fatihah utk suami sy ..
(komen ni adalah pada FEB 2019)

update today 12/2/2020
TAKZIAH UTK KELUARGA ABAM ..
MOGA DIPERMUDAHKAN URUSAN ..
ANDAI ANDA ANTARA KORANG YANG TERDETIK HATI UNTUK BERI SEDIKIT SUMBANGAN IKHLAS KEPADA KELUARGA ABAM

ISTERI ABAM
SITI NORHIDAYAH
4732721822
PUBLIC BANK
(RUJUKAN fb/ig FIZO OMAR)

by Hanina Chan 1 year ago

Dah seminggu Abam tinggalkan kita.. Air mata ni masih mengalir sendirinya 😭

by Luna Crayon 1 month ago

سي كاسيه

ساتو ڤرساتو تله ڤرڬي
منيڠڬلكن سڬالا د ميليكي
يڠ ڤستي سوده ڤون ترتوليس
د مان مولاكن بيرقهير

كرڤكالي اكو ممرهاتي
(كرڤكالي اكو ممرهاتي)
تياڤ قيصه هيدوڤي عيماو اوهه ككاسيه

نامون تقكن موڠكين
كو منجادي سڤرتي ديريمو
(منجادي سڤرتيمو)

ترڤوتوس سوده دانتارا كيت
بربيذا سوده دوا دنيا
تق ڤرنه لوڤا اڤ يڠ كاو كات
كو باوا برسام سمت دجيوا

نامون تقكن موڠكين
كو منجادي سڤرتي ديريمو

ترڤوتوس سوده دانتارا كيت
بربيذا سوده دوا دنيا
تق ڤرنه لوڤا اڤ يڠ كاو كات
كو باوا برسام سمت دجيوا

ترڤوتوس سوده دانتارا كيت
بربيذا سوده دوا دنيا
تق ڤرنه لوڤا اڤ يڠ كاو كات
كو باوا برسام سمت دجيوا

by Nik Ahmad Ridhwan 1 month ago

Bila memahami lirik dia.. Ya'allah mengalir air mata... Rupanyaa jdi kenyataan.. Al-Fatihah (dibaca) semoga tenang d'sana abam bocey...

by Aini Ein 1 month ago

Aku taknak kejar like, cuma kalau korang terbaca comment aku, cuma aku minta, maaf kan arwah, aku peminat dia, mari doakan semoga roh nya tenang disana, kita hilang pelawak Malaysia yang terkenal hari ni
Innalillah

by Amirul Arif 1 month ago

baru tau Allahyarham ada single, xpenah dngr dlm radio.. cepat tangkap melodi dia

by Hisham Bin Yun 1 month ago

walaupun kurang minat sgt dgn Abam bocey, tpi pemergian dia buat ramai trsntuh hati sayu pnuh dgn video2 sedih. ini mengingatkan kita smua akn kematian. Al fatihah buat Abam Bocey💓

by Irfan HotTv 1 month ago

Naikkan view geng...kita bantu keluarga arwah abam

Kita baik ramai sayang

gemuk is awesome

abambocey

by Rojak Media aja alahhh 1 month ago

Taktahu dah berapa kali ulang lagu ni setiap kali dengar mesti nangis 😕

by li leaa 1 month ago

Mp3 Download

Next videos

arrow_upward

Load More Similar Videos